Werf& 11: Employer Branding

Werf& 11: employer brandingWerf& is hét vakblad voor de arbeidsmarktprofessional die snel bijgepraat wil worden en verschijnt vier keer per jaar. Werf& staat boordevol praktische informatie waarmee je als professional meteen aan de slag kunt. Als abonnee krijg je bovendien toegang tot handige online tools en praktische informatie op de website.


Begin oktober verschijnt Werf& 11 waarin employer branding centraal staat. In dit nummer lees je onder meer wat employer branding nu eigenlijk is en de kijk van Andy Mosmans op branding in het algemeen en employer branding in het bijzonder. In 4 cases komen werkgevers aan het woord die lokaal, regionaal, nationaal en internationaal een sterk werkgeversmerk zijn. Verder krijg je 9 tips om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten en lees je over de zin en onzin van werkgeverslijstjes.

Vraag nu een abonnement op Werf& aan en ontvang als welkomstgeschenk het woordenboekje Wervingswoorden

Groepsabonnement
Werf& voor alle collega’s of als cadeau voor relaties? Bekijk dan de mogelijkheden van een groepsabonnement.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.