Deloitte Recruitment verrast met nieuwe invulling innovatieve strategie

Deloitte zet haar innovatieve strategie onverminderd door en lanceert deze week een arbeidsmarktcampagne waar weer over gesproken zal worden. Kern van de strategie is de boodschap dat Deloitte voor toptalent de beste start van je carrière is.

De campagne zal starten met een periode waarin teasers van een anonieme afzender via intrigerende advertenties, posters en banners oproepen om naar de site begineersthier.nl te gaan. Dat Deloitte de afzender is wordt pas duidelijk op de site.

Ook innovatief is de inzet van het real-time content platform mobypicture.com voor de lancering. “Wat het echt inhoudt om bij een bedrijf te werken is lastig te vangen in traditionele media. Real-time delen van avonturen middels social media kan dit echter wel inzichtelijk maken.” vertelt Mathys van Abbe, van Mobypicture. “Deloitte begrijpt dit en laat wederom zien dat de inzet van social media de manier is om haar medewerkers en wellicht toekomstige medewerkers actief bij de campagne te betrekken”.

Door middel van een fotowedstrijd vraagt Deloitte aandacht voor de nieuwe arbeidsmarktcampagne. “Wie de meest opvallende foto van de nieuwe arbeidsmarktcampagne maakt en uploadt via Spot the green dot en win een iPhone 4 #begineersthier, wordt de winnaar” aldus Wouter van Voorst tot Voorst, Manager Employer Branding bij Deloitte.

De campagne wordt gekenmerkt door de opvallende ‘green dot’ van Deloitte.

Meer informatie over de nieuwe campagne is te vinden op werkenbijdeloitte.nl/campagne

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.