Adverteren op RecruitingRoundtable.nl

RecruitingRoundtable.nl biedt verschillende mogelijkheden aan adverteerders om de HRM en Recruiter doelgroep te bereiken. Neem voor advertentiemogelijkheden en tarieven contact op met Jacco Valkenburg via web @ recruit2.com emailadres.

RecruitingRoundtable.nl

RecruitingRoundtable.nl is een van de meest populaire recruitment weblogs in Nederland. Feiten en cijfers afgewisseld met luchtige onderwerpen zorgen ervoor dat er maandelijks ca. 75.000 pagina’s worden bekeken door 20.000 unieke bezoekers die geïnformeerd willen worden over arbeidsmarktcommunicatie, e-HRM, werving en selectie. RecruitingRoundtable.nl is in 2007 opgericht door Jacco Valkenburg, zelf onafhankelijk adviseur arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Samen met een groep vaste- en gastbloggers richt we op nieuws, cases, praktische how-to’s, trends en nog veel meer op het gebied van online recruitment, onderverdeeld in de volgende rubrieken:

 1. Arbeidsmarkt
 2. Arbeidsmarktcommunicatie
 3. Candidate Experience
 4. CV’s en profielen
 5. Data & Analytics
 6. Employer Branding
 7. Internationaal
 8. Loopbaan & Carriere
 9. Onderzoek & Advies
 10. Recruitmentsystemen (ATS)
 11. Recruiters
 12. Referral Recruitment (via-via werving)
 13. Selectie (en assessments)
 14. Social Media & Online Netwerken
 15. Sourcing & Search
 16. Technologie
 17. Trends en innovatie
 18. Vacature- en carrieresites
 19. Werving

Uniek bereik: 20.000+ professionals

Het aantal bezoekers, bezoeken en pageviews stijgt de afgelopen jaren gestaag. Het meeste bezoek komt via social media (1 op de 3), ongeveer eenkwart van het verkeer komt van zoekmachines, en bijna 20 procent komt rechtstreeks op de website.

Wist u dat al onze Twitter counts – zoals HRMnieuws, TopRecruiters, Recruitmentjob – gezamelijk ruim 300.000 volgers hebben? En we eigenaar zijn van een van de grootste groepen op LinkedIn met 200.000 Recruiters en HRM professionals en 12.000 Loopbaanprofessionals?

Advertentiemogelijkheden

Partnerships
Het is mogelijk om partner te worden van RecruitingRoundtable.nl of GlobalRecruitingRoundtable.com en is inclusief:

 • Banner op de site
 • Advertorial
 • Eigen partnerpagina op de betreffende site

Advertorials
Via Recruiting Roundtable kunt u uw advertorial plaatsen, als gesponsord nieuwsbericht, die permanent vindbaar en zichtbaar zal zijn (in overleg). Het bericht komt dan tussen de andere weblog artikelen te staan en gaat mee in de reguliere RSS feed waardoor een volledige aggregatie naar onze mobiele apps en sociale media landschap is verzekerd.

Vacature plaatsen
Via Recruiting Roundtable helpen we graag om vraag en aanbod voor HRM en Recruitment Specialisten bij elkaar te brengen. U kunt zo makkelijk professionals vinden die voorop lopen op het gebied van Recruitment, Arbeidsmarktcommunicatie en HRM.

U kunt een vacature plaatsen op deze site, als gesponsord nieuwsbericht, die maximaal 2 maanden zichtbaar zal zijn. De vacature komt dan tussen de weblog berichten te staan en gaat mee in de reguliere RSS feed waardoor een volledige aggregatie naar onze mobiele apps en sociale media landschap is verzekerd.

Gelijk reserveren of eerst informeren?

Wilt u extra onder de aandacht komen onder duizenden beslissers en beïnvloeders met uw diensten of producten gericht op arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Neem dan contact op met Jacco Valkenburg. Hij infomeert u graag over de mogelijkheden met betrekking tot partnerships, banners, advertorials of vacature-plaatsingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.