Nieuwe domeinnaam .Careers voor de recruitment branche nu beschikbaar

Vandaag komen er interessante gTLD’s uit voor de recruitment branche en een ieder die opzoek is naar een baan. Na een periode van voorregistratie is het vanaf vandaag, 17.00 uur Nederlandse tijd, mogelijk een eigen .careers domeinnaam te registreren bij hostingprovider Argeweb.

Recruitment en HRM

Het vinden van de juiste kandidaat voor een functie kan lastig zijn, de .careers extensie biedt recruitmentbureaus vanaf nu de mogelijkheid om een goede en relevante domeinnaam te registreren om hun (internationale) vacatures en wervingscampagnes te plaatsen. De extensie is ook interessant voor bedrijven die zelf personeel werven vanuit hun HR afdeling bijvoorbeeld met een matchende vacature pagina bedrijf.careers.

Werkzoekenden

Voor werkzoekenden brengt de extensie ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Het biedt de mogelijkheid om een CV of portfolio op een uniek adres online te plaatsen. Dit valt op en dat is precies wat je als werkzoekende in deze tijd moet doen, onderscheidend zijn van de rest en zo de kans op die gewilde baan aanzienlijk vergroten.

Veel kans

De komende maanden komen er nog vele interessante extensies op de markt, zo is er veel animo voor de extensies .SHOP, .ONLINE, .APP en .AMSTERDAM. Door het ruime aanbod is de kans op een goede domeinnaam vele malen groter dan voorheen.

General availability

De vandaag uit te komen extensies zijn al diverse fases doorgegaan, zoals een sunrise fase waarin merknaamhouders aanspraak konden maken op domeinnamen met hun merknaam erin. Nu deze fases voorbij zijn start vandaag de General availability fase, waarmee de domeinen voor iedereen algemeen beschikbaar komen via Argeweb.nl.

Note: de domeinnamen nederland.careersconsultancy.careers en techniek.careers zijn al vergeven 😉

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 115 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.