Een welkom aan alle nieuwe recruiters, en onze beste tips

Het aantal vacatures voor recruiters en intercedenten is het afgelopen kwartaal flink gestegen. Dat betekent ongetwijfeld ook dat er momenteel ook een aantal nieuwelingen in dit mooie vak terechtkomen. En dus het vak gaan leren. Nu bestaat er geen school of opleiding voor recruiters. Je leert het vak meestal van een ervaren collega, soms ondersteund met wat trainingen. Helaas betekent dit dat je ook fouten gaat maken, dat hoort erbij. Alle recruiters hebben geleerd door vallen en opstaan.

Niet iedereen zal rustig en volledig worden ingewerkt. Soms sta je er alleen voor en is er geen hulp voorhanden. Recruiting Roundtable heeft als missie de wereld van recruitment te verbeteren. Dat betekent dat we er ook voor jullie zijn. Als je vragen hebt, iets wilt weten kun je die gerust hier stellen. Veel van de artikelen die je hier kunt lezen helpen je om je dit mooie vak eigen te maken.

Daarnaast roep ik alle ervaren en eigenwijze collega`s op hier een tip of waardevol advies voor onze nieuwe collega`s te geven.

Nuttige artikelen:

Alex de Klerk

Ervaren interimmanager/adviseur met een sterke passie voor alles wat er in en rondom de arbeidsmarkt gebeurt.

Alex de Klerk has 62 posts and counting. See all posts by Alex de Klerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.