Zin in een feestje? 5th Recruitment Industry Dance Event

Op donderdag 24 november 2011 wordt in Hotel Arena te Amsterdam “The 5th Recruitment Industry Dance Event” georganiseerd. Dit leukste netwerk feest van Nederland was de afgelopen jaren volledig uitverkocht en belooft ook in 2011 een waar spektakel te worden. Aanvang 20.00 uur.

Een topavond waar je netwerk daadwerkelijk tot leven komt en waar je mensen leert kennen die een verschil kunnen maken in jouw carrière.

Achtergrond
Laat je stropdas of mantelpak maar thuis. Dit is een uniek avondje stappen met als thema werk. Alle aanwezigen kunnen naar hartenlust netwerken. Aan een aantal goede “chillzones” is natuurlijk gedacht. Zo kan je dansen op de beats van de DJ’s maar ook rustig met elkaar praten in de “recruitment” lounge.

Reageer snel en ontvang 2 gratis kaarten!
Zin in een feestje? De eerste 10 reacties op dit blog krijgen 2 toegangskaarten. Laat ook even weten dat je komt via de LinkedIn Event pagina.

Programma
Headliner is Casper Grey, een Nederlandse top DJ, bekend van Deep FM. Pulsemusic’s “Even Dansen”, zal de avond verder inkleden met DJ’s, Acts, een liveband en nog veel meer. Ook dit jaar natuurlijk weer de Recruitment Lounge area. Gratis oesters & champagne en lounge DJ’s zullen iedereen hier snel in de goede sfeer krijgen. Ook kan iedereen zich hier laten informeren over de huidige stand van zaken op de arbeidsmarkt en wellicht al eerste contacten leggen voor wat betreft een nieuwe baan. Verwacht ook allerlei Social gadgets & verrassingen. Ooit een Avatar Artist gezien?

Waarom?
Werken & netwerk gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit Event een uniek platform. Mede dankzij allerlei online netwerken staat iedereen continu in contact met collega’s, met oud collega’s, met studie vrienden etc. Ook voor hen is het Recruitment Industry Dance Event een prima feest om elkaar weer eens in het echt te ontmoeten. RIDE biedt hiervoor alle mogelijkheden.

Social you Future:
Elke RIDE kent een thema. Dit jaar is gekozen voor Social your Future. Netwerken worden steeds vaker online in stand gehouden. Social is niet meer weg te denken in het huidige Recruitment. Een nieuwe baan wordt steeds vaker via deze platforms geregeld. Ook kennismaking geschiedt steeds vaker via internet. Op deze avond kan je talent & recruiters ontmoeten en opnemen in je sociale netwerk. Dit alles in een enorm Feel Good sfeer. Let’s RIDE. Social your Future!

Recruiters
Recruiters van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Ook het  toptalent van de Nederlandse arbeidsmarkt weet RIDE te vinden. Netwerken XXL dus. Een enorme Feel Good avond! De moeilijke interviews komen dan later wel.

Toegangskaarten
De kaartverkoop is deze week gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com en via de Free Record Shop. Kosten p.p. EUR 12,50 in de voorverkoop en EUR 15,= aan de deur.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

8 gedachten over “Zin in een feestje? 5th Recruitment Industry Dance Event

 • 11/11/2011 om 09:03
  Permalink

  Ziet er goed uit! Wat een leuke manier om je netwerk uit te breiden. Ik kom!

  Simon

 • 11/11/2011 om 09:45
  Permalink

  Beste Jacco,

  Wat houden de VIP kaarten in deze in? Soort back stage? Extra info over werkzoekenden dan wel bedrijven? Gratis drinken? En telt dit ook als reactie?

  Met vriendelijke groet,

  Floris Zwartsenburg

 • 11/11/2011 om 09:51
  Permalink

  Sorry, kleine correctie. Het zijn 2 ‘normale’ toegangskaarten. En ja, deze reactie telt ook als je zin hebt om te komen!

 • 11/11/2011 om 09:55
  Permalink

  Jacco,
  Mijn voorstel: geef mijn kaarten aan nr 11. Ik wil als ervaren DJ én recruiter wel een uurtje komen draaien, geen probleem.
  Groet,
  Rene Brands

 • 11/11/2011 om 11:56
  Permalink

  Wat een goed idee! Ik ben erg benieuwd naar de setting en de contacten die hieruit zullen komen. Ik ben er zeker bij!

 • 11/11/2011 om 15:31
  Permalink

  Leuk, dan kunnen we eens face2face ontmoeten!

 • 21/11/2011 om 17:29
  Permalink

  Leuk! Ben twee jaar geleden voor het laatst geweest en zie op de site dat het sindsdien alleen maar leuker is geworden. Tot donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.