Werkzoekend? En bereid om een bijdrage te leveren aan de wetenschap?

Beste Werkzoekende,

Bent u momenteel actief op zoek naar een baan of een stage en bent u bereid om een bijdrage te leveren aan de wetenschap? Dan zijn wij op zoek naar u!

Voor ons afstudeeronderzoek onderzoeken de relatie tussen ervaringen bij het zoeken naar werk en bijkomende emoties. Hierbij is het uiteindelijke doel om het werkzoekproces en de gezondheid van werkzoekenden te bevorderen.

Het onderzoek zal uit drie korte online vragenlijsten bestaan en zal de komende maand gaan plaatsvinden. We zijn u heel dankbaar als u wilt deelnemen aan ons onderzoek!

Tot slot; we verloten een prijs onder de deelnemers!

Wilt u deelnemen aan ons onderzoek? Stuur dan een mail naar kim.schluter@student.uva.nl en dan zullen wij contact met u opnemen. Alvast veel dank voor uw medewerking!

Met vriendelijke groet,

Eva Pols, Iris Buijs en Kim Schlüter
Universiteit van Amsterdam
Afdeling Arbeids- en Organisatiepsychologie

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 115 posts and counting. See all posts by Persbericht

2 gedachten over “Werkzoekend? En bereid om een bijdrage te leveren aan de wetenschap?

  • 25/04/2015 om 15:42
    Permalink

    Als sollicitatietrainer/klantmanager Werk bij de gemeente Rotterdam kom ik wekelijks met meer dan honderd werkzoekenden in aanraking. Uit eigen ervaring weet ik dat er veel (negatieve) emotie kan komen kijken bij het zoeken naar werk. In de groepen besteed ik daarom o.a. aandacht aan fixed vs. growth mindset. Ik heb jullie oproep geplaatst in mijn groep van werkzoekenden HBO+’rs. Ik ben benieuwd naar uitkomst van jullie onderzoek. Veel succes!
    Vriendelijke groet, Krisja Bernet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.