Webinar: Vacatures in Nederland

Waar zijn de vacatures in Nederland? Welke organisaties en branches hebben vacatures, wat zijn de grootste vacaturesites en wat betekent dit voor recruiters en werkzoekenden?

Op donderdag 18 september om 11.30 uur organiseert Jobfeed samen met expert Jacco Valkenburg een webinar waarin antwoord op deze vragen gegeven zal worden.

Jacco Valkenburg & Jobfeed

Jacco Valkenburg is internationaal recruitment-expert, trainer en auteur met meer dan 18 jaar ervaring in Global Recruitment en Employer Branding strategieën en uitvoering voor toonaangevende bedrijven. Op zijn kennisblog Recruitingroundtable.nl publiceert Jacco artikelen over de arbeidsmarkt, waaronder artikelen op basis van Jobfeed-statistieken over de vacaturemarkt zoals de top 100 vacaturesites.

Webinar

Het webinar wordt samen gepresenteerd door Jacco Valkenburg en Kim Pieschel, marketing manager bij Textkernel/Jobfeed. Met de statistieken van Jobfeed en de kennis van Jacco krijgt u waardevolle inzichten in de Nederlandse vacaturemarkt. We beantwoorden vragen als:

+ Welke organisaties hebben de meeste vacatures
+ Waar kun je relevante vacatures (voor je cliënten) vinden
+ Op welke sites kun je je vacatures het beste plaatsen

Heeft u concrete vragen die u beantwoord wilt hebben in het webinar, kunt u deze vooraf sturen naar pieschel@textkernel.nl. Tijdens het webinar kunt u natuurlijk ook ter plekke vragen stellen door middel van de chatbox.

Update 19 september 2014
De presentatie van het gratis webinar: Vacatures in Nederland.

[slideshare id=39303434&doc=webinarvacaturesinnederland-140919151555-phpapp02]

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.