The Social Conference 2013 (#TSC13 met korting)

Een blik vooruit met visionairs die een stap verder zijn en inspiratie bieden voor de toekomst. The Social Conference (TSC) wordt gehouden op 14 februari 2013 in Amsterdam. Met onder andere Peter Kim, auteur van het boek Social Business By Design en bedenker van de term ‘social business’, Nathalie Nahai (The Web Psychologist) en Richard Millington (Buzzing Communities). Ook zullen War Child, 1%CLUB, D66 en TEDx uitleggen hoe zij sociale media inzetten.

Via dit blog, aangeboden door Recruit2, nu € 50,- korting met code: TSC45recj

Centrale thema’s in het programma zijn: accountability, state of social, implementatie, integratie, conversatie en social science. In 2013 richt TSC zich tevens op het vergroten van uw netwerk en het bieden van een “social experience”.

TSC13 een must attend!
Voor managers in communicatie, HR, marketing en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten van werkende strategieën en cases voor het bedrijfsleven.

De 400 bezoekers van TSC12 beoordeelden het congres met een 8 en meer dan 80% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2013.

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en registreren: www.thesocialconference.com

Persbericht

Nieuws of een vacature te melden? Berichten met eventuele bijlagen kunnen gemaild worden naar web @ recruit2.com. Ook berichten onder embargo kunnen langs deze weg worden doorgeven, geef daarbij duidelijk de duur van het embargo aan.

Persbericht has 115 posts and counting. See all posts by Persbericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.