Recruitment via LinkedIn (geactualiseerde editie)

Een praktische handleiding voor HR-professionals, recruiters en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten

ISBN13: 9789035242661 (November 2008, Nederlandstalig)
ISBN13: 9789035242951 (November 2008, Internationale editie)
Uitgever: Reed Business
Auteur: Jacco Valkenburg
Prijs: 29,15 Euro

In de boekhandels uitverkocht! Bestel de laatste exemplaren hier (Nederlandstalige versie).

Voor hen en voor ieder ander die LinkedIn ECHT willen gaan gebruiken bij het werven van kandidaten, is deze nuttige handleiding met allerlei relevante informatie geschreven. Het is een verzameling informatie uit eigen jarenlange ervaring als recruitmentspecialist, aangevuld met informatie van diverse experts, (weblog)artikelen, gerelateerde boeken, en LinkedIn zelf. Ik geef onder meer een korte inleiding op LinkedIn en bied enkele handvatten voor een succesvolle werving. Je krijgt antwoord op de vraag in hoeverre je dit wervingskanaal voor je kunt laten werken door bannering, advertenties, pr, content, bijdragen leveren, expertise toevoegen, sponsoring enzovoort.

“Het boek van Jacco Valkenburg hebben onze researchers en ik tot dusverre als meest praktische ervaren en gericht op de dagelijkse realiteit van executive-search.“
Kamsteeg Executive Search

“Wat een verademing, een boek over de do’s and don’ts van het ‘recruiten’ via Linkedin! Het geeft tips and tricks weer die enorm waardevol zijn voor recruiters.”
Femke Dekker – International Recruitment Manager

“Het boekje van Jacco Valkenburg is helder en overzichtelijk en een goede wegwijzer in de wereld van LinkedIn”
FD boekreview 20-2-2009 Linda Huijsmans

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.