Internationale editie van het boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ nu verkrijgbaar!

Na het succes van het boek ‘Solliciteren via LinkedIn‘ (4e druk) en aanvragen uit het bedrijfsleven is er vrij snel besloten om een internationale Engelstalige editie uit te brengen. Wij, Aaltje Vincent en ik, zijn er dan ook erg trots op dat vanaf deze week het boek ‘Career Management via LinkedIn‘ verkrijgbaar is in de winkel en online boekhandels.

De titel van het boek, ‘Career Managment via LinkedIn‘, is gekozen na crowdsourcing via Twitter. Een titel die de lading van het boek uitmuntend dekt. Immers met een LinkedIn profiel en de tips in het boek kun je veel profijt hebben voor het vinden van nieuw werk of opdrachten maar ook ten behoeve van acquisitie, kennis uitwisselen, netwerken, etc. Een LinkedIn profiel is daarnaast iets wat je tijdens je hele loopbaan meeneemt langs verschillende bedrijven. Het boek heeft als ondertitel ‘using your online network to find new work or challenging assignments‘ gekregen.

ISBN13: 9789049104399
Uitgever: Spectrum
Authors: Aaltje Vincent & Jacco Valkenburg
Release date: August 2010
Prijs: 19,99 Euro

Bij dit boek hebben we tevens een Engelstalige website ingericht met de laatste (bestel) informatie en interessante nieuwtjes, tips en feitjes over LinkedIn. Voor meer informatie zie http://www.CareerManagementViaLinkedIn.com

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.