LinkedIn group: Recruitment Consultants and Staffing Professionals

De LinkedIn groep Recruitment Consultants and Staffing Professionals heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, 29.000 leden, en is hiermee een van de grootste groepen op LinkedIn (top 25).

Deze groep is begin 2008 speciaal opgezet voor Corporate Staffing professionals / managers / directeuren, (bureau) Recruiters en Arbeidsmarktcommunicatie specialisten. Men kan eenvoudig andere Recruitment Consultants leden benaderen, ideeën bespreken of het netwerk uitbreiden met andere Recruitment Consultants Group leden. Met de LinkedIn group discussion forum kan je ook vragen of antwoorden op specifieke vragen of vacatures plaatsen. Bovendien kun je de volledige beroepsprofielen van collega Recruitment Consultants Group leden bekijken en rechtstreeks contact met hen opnemen.

Het doel van de groep wordt zeer serieus genomen om zo haar leden met kwalitatieve contacten en discussies te voorzien. Voor Recruiters door Recruiters. Word ook lid van de Recruitment Consultants groep op LinkedIn; https://www.linkedin.com/groups/52762

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.