LinkedIn groep: Loopbaan professionals en carrière coaches

Er bestaan enkele vakverenigingen voor loopbaan professionals en carrière coaches in Nederland. Op LinkedIn hebben de verenigingen NOLOC en NOBCO ook een groep opgezet maar zijn deze enkel voorbehouden aan hun betalende leden. Een actief OPEN netwerk van professionals op dit gebied ontbreekt om deze reden helaas.

Daarom is sinds 2009 een LinkedIn groep speciaal voor (aspirant) leden van NOLOC, NOBCO, Boa Borea en iedereen die zich bezig houdt met loopbaan advies, outplacement, werk of carrière coaching.

Het doel van de nieuwe LinkedIn groep ‘Loopbaan professionals en carrière coaches‘ is het versterken van elkaars netwerk, in contact komen met andere coaches, discussiëren over actuele onderwerpen en op de hoogte blijven van interessante berichten of artikelen. In het forum kan men tevens vacatures plaatsen of opdrachten vinden.

Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants, Carrière Coaches, Talent Managers, Reintegratie Specialisten, Mobiliteitsadviseurs en UWV werkcoaches zijn welkom in deze netwerk groep.

Lid worden kan eenvoudig via deze link: https://www.linkedin.com/groups/2186135

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.