LinkedIn groep: Loopbaan professionals en carrière coaches

LinkedIn groep loopbaan en carriereEr bestaan enkele vakverenigingen voor loopbaan professionals en carrière coaches in Nederland. Op LinkedIn hebben de verenigingen NOLOC en NOBCO ook een groep opgezet maar zijn deze enkel voorbehouden aan hun betalende leden. Een actief OPEN netwerk van professionals op dit gebied ontbreekt om deze reden helaas. Daarom is het initiatief geboren om een LinkedIn groep op te richten speciaal voor (aspirant) leden van NOLOC, NOBCO, Boa Borea en iedereen die zich bezig houdt met loopbaan advies, outplacement, werk of carrière coaching.

Het doel van de nieuwe LinkedIn groep ‘Loopbaan professionals en carrière coaches‘ is het versterken van elkaars netwerk, in contact komen met andere coaches, discussiëren over actuele onderwerpen en op de hoogte blijven van interessante berichten of artikelen. In het forum kan men tevens vacatures plaatsen of opdrachten vinden.

Loopbaanadviseurs, Outplacement Consultants, Carrière Coaches, Talent Managers, Reintegratie Specialisten, Mobiliteitsadviseurs en UWV werkcoaches zijn welkom in deze netwerk groep.

Lid worden kan eenvoudig via deze link: http://www.linkedin.com/e/vgh/2186135/

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.