Intermediair Weekblad, Vacatures en Carrière-advies op de iPad

Vanaf vandaag is de Intermediair HD app beschikbaar voor de iPad. Deze bevat het complete aanbod van vacatures voor hoogopgeleiden, Intermediair Weekblad plus een uitgebreid overzicht van carrière-adviezen, sollicitatietips, columns en meer. Intermediair is een carrièreplatform voor hoogopgeleiden in Nederland.

De belangrijkste functies op een rij:

– Carrière-advies, columns, tips en meer
Via de app heb je toegang tot meer dan duizend praktische artikelen, sollicitatietips en adviezen over o.a. solliciteren, netwerken, leidinggeven, werk & privé en meer.

– Elke week Intermediair Weekblad op de iPad.
Via de app kun je elke week de laatste editie van Intermediair weekblad lezen of terugbladeren in het archief van alle edities van afgelopen jaar. Je kunt ook het weekblad downloaden in PDF-formaat om offline te kunnen lezen.

– Compleet aanbod van actuele HBO+ vacatures
Via de app kun je zoeken binnen het actuele aanbod van duizenden vacatures voor hoogopgeleiden. Je kunt zoeken op trefwoord, locatie en je zoekopdracht verfijnen op o.a. functiegroep en branche. Je kunt je favoriete zoekopdrachten opslaan en de gevonden vacatures inzien, opslaan of doorsturen per e-mail.

Wat vind jij van deze nieuwe iPad App? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Intermediair Weekblad, Vacatures en Carrière-advies op de iPad

  • 19/01/2013 om 22:35
    Permalink

    Wow, best wel een leuke app. Heel nuttig en dan niet alleen voor werkzoekenden maar ook voor bijvoorbeeld een loopbaancoach.
    Ik zal er even meer over gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.