3rd Recruitment Industry Dance Event

Op donderdag 26 november 2009 wordt in Hotel Arena te Amsterdam “ The 3rd Recruitment Industry Dance Event” georganiseerd. Dit leukste netwerk feest van Nederland was de afgelopen jaren volledig uitverkocht en belooft ook in 2009 een waar spektakel te worden.

Dit event is voor iedereen die werk zoekt, werk heeft, of werk geeft. Een topavond waar je netwerk daadwerkelijk tot leven komt.

Achtergrond

Laat je stropdas of mantelpak maar thuis. Dit is een uniek avondje stappen met als thema werk. De “vrijdagmiddagborrel” eens flink opgeleukt. Alle aanwezigen kunnen naar hartelust netwerken. Aan een aantal goede “chillzones” is natuurlijk gedacht. Zo kan je dansen op de beats van de DJ’s, maar ook relaxed met elkaar praten.

Waarom?

Werken & netwerk gaan hand in hand. Met name hoogopgeleiden gebruiken steeds vaker hun netwerk bij het vinden van een nieuwe baan. Juist voor hen is dit event een uniek platform. Verwacht hier niet gelijk een lease auto of een zwaar sollicitatiegesprek. Reken wel op een topavond met zeer interessante contacten die tot een volgende stap zullen leiden.

Let’s cure the recession depression

De arbeidsmarkt is door de economische crisis verslechterd. Toch zijn er nog steeds enorm veel openstaande vacatures. Thema is daarom: ”Let’s cure the recession depression”. Na deze avond is het glas weer half vol in plaats van half leeg!

Programma

Headliner is Casper Grey, een Nederlandse top DJ, bekend van Deep FM. Hilarisch is de act DJ’s East/West LIVE! Een Nederlandse producer met een Iranese vrouwelijke DJ. Verder top 80/90 DJ’s, een liveband en nog veel meer. Ook dit jaar natuurlijk weer de Recruitment Lounge Area. Oesters, champagne en lounge DJ’s zullen iedereen hier snel in de goede sfeer krijgen.

Recruiters

Recruiters van de allerbeste organisaties zullen aanwezig zijn. Netwerken in optima forma dus. Een enorme recruitment feel good avond met mensen die een verschil in jouw carrière kunnen maken.

Toegangskaarten

De kaartverkoop is deze week gestart. Tickets kunnen besteld worden via www.recruitmentdance.com. Kosten p.p. EUR 12,50 in de voorverkoop en EUR 15,= aan de deur.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “3rd Recruitment Industry Dance Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.