Video: Recruitment dance

Ben je een Corporate Recruiter of P&O’er die regelmatig zaken doet met recruitmentbureaus? Dan geeft de volgende video een indruk van wat er gebeurt als er een kandidaat geplaatst wordt. Burearecruiters zullen zichzelf waarschijnlijk niet herkennen, maar wel een collega…

PS. Volgende week, op donderdag 26 november 2009, wordt in Hotel Arena te Amsterdam “ The 3rd Recruitment Industry Dance Event” weer georganiseerd waar je jouw recruitment danspasjes kunt laten zien aan 800 liefhebbers.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.