TNT Post werft vakantiebezorgers via Hyves

Ook postbezorgers gaan op vakantie. Daarom heeft TNT Post in de zomer duizenden tijdelijke postbezorgers nodig. De ideale bijbaan voor scholieren en studenten. Als grootste aanbieder van parttime zomerbanen biedt TNT Post zoveel flexibiliteit, dat je genoeg tijd én geld overhoudt om leuke dingen met je vrienden te doen. Met het thema ‘Bezorg jezelf een zonnige zomer!’ werft TNT Post vanaf deze week vakantiebezorgers via Hyves (zie http://www.hyves.nl/actie/zomerbaan).

TMP Worldwide ontwikkelde een gadget in de vorm van een game waarin de doelgroep op speelse wijze kennismaakt met het werk. Door de game te spelen en elkaar uit te dagen, kan de doelgroep mooie prijzen winnen en uiteindelijk zelfs een vakantie met hun vrienden naar Ibiza. Als vakantiebezorger bij TNT Post ben je dan al lekker voorgebruind. De campagne loopt een maand en wordt crossmediaal onder de aandacht gebracht via Hyves, flyers en zoekmachinemarketing.

Met dank aan TMP Worldwide

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.