Social Recruitment: Luchtverkeersleiding Nederland lanceert Hyves vriendenradar

In de maand nadat Hyves haar meest succesvolle dag ooit beleefde (23 augustus was goed voor 275 miljoen pageviews op één dag) lanceert Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) de vriendenradar. Deze superhandige tool geeft Hyvers de controle over hun vrienden terug en is bedacht en ontwikkeld door Steam in samenwerking met Egotribe.

Take control of your friends

Hyves is natuurlijk dé manier om online contact te houden met je vrienden, maar het kan wel snel onoverzichtelijk worden als je er zo’n 347 hebt. De vriendenradar biedt gelukkig uitkomst. Je kunt er je vrienden mee in groepen indelen, zoals stapvrienden, sportvrienden of studievrienden. Heb jij een unieke groep vrienden zoals onderwaterbowlingvrienden? Geen probleem, jij bepaalt zelf hoe je een groep noemt en wie van je vrienden er deel van uitmaakt.

Wat de radar uniek maakt is de mogelijkheid om een hele groep in één keer een Hyves-bericht te sturen of om een groepstik uit te delen. In plaats van 33 keer hetzelfde bericht te sturen ben je nu in één klik klaar. Met de vriendenradar krijg je weer de controle over je Hyves-vrienden. Ook laat de vriendenradar eindelijk in één oogopslag zien welke spots, hobby’s of favoriete bands jij en al je vrienden gemeen hebben.

Pimp je pagina met je vrienden

Een succesvolle Hyves-actie is niet compleet zonder unieke pimp en de vriendenradar blijft natuurlijk niet achter.
Sterker nog, in plaats van een branded pimp die je als gebruiker al na twee dagen beu bent, is de vriendenradar-pimp een unieke wallpaper die bestaat uit profielfoto’s van eigen Hyves-vrienden. Maken bepaalde vrienden deel uit van een vriendenradargroep, dan kun je ze welkom heten met een unieke header-boodschap op je eigen Hyves-pagina.

De vriendenradar maakt deel uit van de onlangs gelanceerde Take control wervingscampagne. De LVNL hoopt met het inzetten van de vriendenradar in beeld te komen bij een nieuwe groep potentiële luchtverkeersleiders en Hyvers kennis te laten maken met het beroep.

De vriendenradar is vanaf deze week live te gebruiken op Hyves via http://www.hyves.nl/actie/vriendenradar

Bron: persbericht Steam

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.