Employer Branding & Recruitment Trainingen 2021

#1 opleidingsinstituut in arbeidsmarktcommunicatie & recruitment

Recruitment is een vak waarin je continu moet blijven ontwikkelen. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt heb je zelfs geen keus: je moet op zoek naar nieuwe manieren om de beste kandidaten te werven. Alleen een advertentie plaatsen is allang niet meer genoeg; een creatieve en persoonlijke benadering is een must.

De ervaren trainers van Recruiter University helpen je bij het professionaliseren van jouw aanpak. Ruim 6.000 HRM’ers en recruiters gingen je voor en volgden bij hen inspirerende en vernieuwende trainingen en opleidingen.

Een overzicht van de opleidingen en trainingen staan vermeld op de website van Recruiter University. Hieronder ontdek je het programma de komende tijd.

Recruiter University opleidingen:

Opleiding Recruitment (leergang 2 tot 6 dagen)

Ga naar het ‘Expertniveau’ van recruitment; de fase waarin je in staat bent om beter en sneller arbeidspotentieel aan te trekken én te behouden, vaak tegen lagere kosten. Deze intensieve recruiter opleiding is vooral gericht op de dagelijkse praktijk van de recruiter/de HRM-afdeling om daar optimaal gebruik van te maken.

Opleiding Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie (2 tot 6 dagen)

Dé opleiding om een sterk werkgeversmerk te realiseren. Na deze bijzonder verdiepende opleiding beschik je niet alleen over alle specifieke kennis om strategisch en tactisch aan de slag te kunnen gaan met Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie, maar ga je ook elke dag naar huis met concrete en plannen resultaten.

Meerdere startdata, modules en locaties!

 

Actueel aanbod individuele inschrijving trainingen:

De ervaren vakexperts van Recruiter University helpen je bij het professionaliseren van jouw aanpak. Ons aanbod trainingen is uitgebreid en zeer relevant. Ruim 6.000 HRM’ers en recruiters gingen je voor en volgden bij ons inspirerende en vernieuwende trainingen en opleidingen.

In chronologische volgorde van de eerste mogelijkheid om de training te volgen:

Masterclass Zeer Effectieve Vacatureteksten Schrijven (6 uur)

Deze succesvolle, praktijkgerichte training voorziet jou van de kennis, vaardigheden en ‘trucs’ om de juiste kandidaten met beter geschreven vacatureteksten te werven.

Delft, 2 februari 2021
Online 17 + 24 maart 2021

Masterclass Succesvol verkopen als recruiter

In een opgaande markt is verkopen geen kunst. Maar wat als de markt tegenzit? Hoe ga je om met bezwaren bij acquisitie? Of als je meer wil verkopen, maar niet precies weet hoe? De investering in deze salestraining verdien je lachend terug.

Den Haag, 4 februari 2021

Masterclass Selectie van Personeel / Sollicitatiegesprekken Afnemen

Het selecteren van de juiste medewerkers is een van de lastigste taken. Hoe weet je zeker of de kandidaat die tegenover je zit het allerbeste bij de functie en jouw bedrijfscultuur past? Als je deze training hebt gevolgd, weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Den Haag, 9 februari 2021

Masterclass Recruitment via LinkedIn

Ontdek wat elke Recruiter / HR manager moet weten over Recruitment via LinkedIn tijdens deze training van Jacco Valkenburg, auteur van 5 boeken over LinkedIn.

Online, 2+9 maart 2021

Masterclass Employer Branding & Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie is van belang in het positief beïnvloeden van het werkgeversmerk. Deze training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk. Van strategie tot realisatie in 1 dag.

Den Haag, 11 maart 2021

Masterclass Onboarding 3.0

Van nieuw personeel tot echt betrokken medewerkers. Maak van onboarding een succes.

Den Haag, 16 maart 2021

Masterclass ICT Recruitment

Deze geliefde training richt zich vooral op de dagelijkse praktijk van ICT Recruitment. Ga naar het ‘Expertniveau’ van ICT recruitment. Gegarandeerd meer resultaat!

Den Haag, 25 maart 2021

Masterclass Recruitment Marketing & Candidate Experience

Simpel, effectief, impactvol en briljante werving… Wie wil dat niet? Het zit ‘m vooral in het slim inspelen op het (communicatie)gedrag van jouw doelgroep en het uitstippelen van een strategie om deze succesvol te benaderen. Deze training biedt je de tools hiervoor.

Den Haag, 15 april 2021

Masterclass Recruitment Strategie

Til jouw organisatie, en jezelf, naar een meer tactisch en strategisch niveau. Bouw aan een stevig fundament en strategisch plan tijdens deze training.

Den Haag, 20 april 2021

Masterclass Social Media Recruitment & Arbeidsmarktcommunicatie

Haal meer uit Social Media met minder moeite. Benut de vele nieuwe mogelijkheden van LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter dankzij deze training.

Den Haag, 22 april 2021

Masterclass Referral Recruitment

Referral Recruitment is aantoonbaar de beste bron van kwalitatief personeel. En ook de leukste en makkelijkste manier! Ontdek hoe je de kracht van netwerken beter benut.

Den Haag, 22 juni 2021

 

Elke training is ook incompany beschikbaar. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Over Recruiter University

#1 opleidingsinstituut in arbeidsmarktcommunicatie & recruitment

Altijd actueel, sterk, strategisch en inspirerend: dat zijn de trainingen van Recruiter University. In onze trainingen en opleidingen staan de uitdagingen waar je als hr-medewerker of recruiter dagelijks mee te maken hebt centraal. Wij brengen jouw vaktheoretische kennis en praktische vaardigheden snel naar een hoger niveau.

Bekijk hier het complete opleidingsprogramma op RecruiterUniversity.nl

Sinds 2007 · Ruim 6.000 getraind · Opleiderscore 8,9 · Ook incompany · Met tevredenheidsgarantie

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 621 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.