Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp?

HR Stand-Up is dé plek om interessante sprekers binnen het HR domein te vinden! Op HR Stand-Up vind je sprekers die lid zijn van de NVP en die rond bepaalde onderwerpen hun sporen hebben verdiend of juist hun sporen willen verdienen.

HR Stand-Up is een marktplaats voor NVP-leden om sprekers te vinden. In de toekomst zullen ook de beoordelingen van de sprekers te vinden zijn. Op deze manier proberen we de kwaliteit van de sprekers op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp? In deze brochure vind je een selectie van inspirerende HR Stand-Up sprekers.

Je kunt natuurlijk ook kijkje nemen op www.nvp-plaza.nl/hrstand-up waar je het volledige aanbod van sprekers kunt vinden!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.