Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp?

HR Stand-Up is dé plek om interessante sprekers binnen het HR domein te vinden! Op HR Stand-Up vind je sprekers die lid zijn van de NVP en die rond bepaalde onderwerpen hun sporen hebben verdiend of juist hun sporen willen verdienen.

HR Stand-Up is een marktplaats voor NVP-leden om sprekers te vinden. In de toekomst zullen ook de beoordelingen van de sprekers te vinden zijn. Op deze manier proberen we de kwaliteit van de sprekers op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp? In deze brochure vind je een selectie van inspirerende HR Stand-Up sprekers.

Je kunt natuurlijk ook kijkje nemen op www.nvp-plaza.nl/hrstand-up waar je het volledige aanbod van sprekers kunt vinden!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.