Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp?

HR Stand-Up is dé plek om interessante sprekers binnen het HR domein te vinden! Op HR Stand-Up vind je sprekers die lid zijn van de NVP en die rond bepaalde onderwerpen hun sporen hebben verdiend of juist hun sporen willen verdienen.

HR Stand-Up is een marktplaats voor NVP-leden om sprekers te vinden. In de toekomst zullen ook de beoordelingen van de sprekers te vinden zijn. Op deze manier proberen we de kwaliteit van de sprekers op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Ben jij op zoek naar een goede spreker rond een HR onderwerp? In deze brochure vind je een selectie van inspirerende HR Stand-Up sprekers.

Je kunt natuurlijk ook kijkje nemen op www.nvp-plaza.nl/hrstand-up waar je het volledige aanbod van sprekers kunt vinden!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.