Recruit2 is genomineerd voor het ‘Meest veelbelovende recruitment initiatief’!

Recruit2 (nu Refer2) is genomineerd voor het ‘Meest veelbelovende recruitment initiatief’ door RIDE. De RIDE Awards worden toegekend aan bedrijven en personen die zich het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden op recruitment-gebied.
Het werven via eigen betrokken medewerkers, en het sociale netwerk hiervan, hoort tot de fundamenten van elke recruitment strategie. Recruit2 helpt organisaties met behulp van een online referral recruitment platform, en aanvullende dienstverlening, de juiste talenten te vinden.

Stemmen kan hier! De uitslag word bekend gemaakt op 25 november 2010.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.