Het vakevenement over mobile in recruitment: 123Mobile

Vandaag kondigt 123mobile, het vak evenement over mobile in recruitment, haar definitieve programma aan. Op vrijdag 13 december 2013 zullen sprekers van onder meer LinkedIn, USG Professionals en KPN inspireren op het Thema ‘Mobile First’. Naast praktijkcases uit binnen- en buitenland is er ook aandacht voor onderzoek met onder meer de resultaten van het nieuwe 123mobile onderzoek en wordt de winnaar van de mobile recruitment award 2013 bekend gemaakt (nomineren kan vanaf heden).

Onder de bevlogen leiding van dagvoorzitter Brechtje de Leij (Sanoma / NU.nl) komen onder andere de volgende sprekers en onderwerpen aan bod:

  • Lena Olivier (LinkedIn) –  Waarom Mobile First?
  • Erik Vercouteren (KPN) – De nieuwe mogelijkheden van 4G
  • Richard Otto (MobileMarketing.nl) – Internationale recruitment cases
  • Henk Ritmeester (USG Professionals) – Mobile op GUS.NL
  • Ben van den Burg (inspirator) – GOMOBILE

Het event wordt georganiseerd bij USG in Almere en biedt plaats aan maximaal 150 recruiters en marketeers. Kaarten kosten EUR 123 en zijn verkrijgbaar via 123mobile.nl. Het event begint om 13.00 en duurt tot 17.30 uur.


Het vakevenement over mobile in recruitment werd voor het eerst georganiseerd in 2012. Doel van het evenement is om de inzet van mobile onder recruiters in Nederland te versterken door te inspireren en te informeren. Initiatiefnemers zijn Recruit2, Cammio, Concepts2Go, Cureka!, Intelligence Group, Maddle, People Sourcing Crew en USG Professionals. Adfo Groep is media partner van 123mobile. Het event wordt mede mogelijk gemaakt met sponsoring van ASR, USG Professionals, Academic Transfer en Carerix.

 

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Het vakevenement over mobile in recruitment: 123Mobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.