Recruitment 3.0: Mobiele apps worden sociaal

Al ruim een jaar hebben we mobiele Apps in de iTunes Store speciaal voor recruiters, P&O’ers en arbeidsmarktspecialisten om het laatste nieuws eenvoudig te volgen via de iPhone (ook voor Android en Windows Phone 7 beschikbaar overigens). In de nieuwste versie gaan we social! Vanaf nu kun je jezelf profileren*, artikelen delen, waarderen of commentaar geven en de activiteiten van andere gebruikers volgen!

Download nu de Recruit2 iPhone App direct via de iTunes Store.

Met deze nieuwe generatie van mobiele apps kunnen corporate (recruitment) organisaties en bemiddelingsbureaus nog beter hun doelgroep anytime & anywhere bedienen, een hoger begrip krijgen van de mobiele app gebruiker, hun voorkeuren en, dankzij de reacties, informatie nog beter op hen afstemmen. En dat is weer van extra toegevoegde waarde voor de gebruiker van deze apps. De eerste WerkenBij iPhone App die dit sociale sausje gaat krijgen is de OTYS Community app die binnenkort te verkrijgen zal zijn in de iTunes Store.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.