Recruitment 3.0: Mobiele apps worden sociaal

Al ruim een jaar hebben we mobiele Apps in de iTunes Store speciaal voor recruiters, P&O’ers en arbeidsmarktspecialisten om het laatste nieuws eenvoudig te volgen via de iPhone (ook voor Android en Windows Phone 7 beschikbaar overigens). In de nieuwste versie gaan we social! Vanaf nu kun je jezelf profileren*, artikelen delen, waarderen of commentaar geven en de activiteiten van andere gebruikers volgen!

Download nu de Recruit2 iPhone App direct via de iTunes Store.

Met deze nieuwe generatie van mobiele apps kunnen corporate (recruitment) organisaties en bemiddelingsbureaus nog beter hun doelgroep anytime & anywhere bedienen, een hoger begrip krijgen van de mobiele app gebruiker, hun voorkeuren en, dankzij de reacties, informatie nog beter op hen afstemmen. En dat is weer van extra toegevoegde waarde voor de gebruiker van deze apps. De eerste WerkenBij iPhone App die dit sociale sausje gaat krijgen is de OTYS Community app die binnenkort te verkrijgen zal zijn in de iTunes Store.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.