Gratis boek via Online Coach team van ikki.nl

Ikki - Solliciteren via LinkedInHet Online Coach team van ikki.nl is uitgebreid met gastcoach Jacco Valkenburg, auteur van ‘Recruitment via LinkedIn‘ en ‘Solliciteren via LinkedIn‘. Gedurende twee weken zal hij al vragen omtrent online presentatie en het zoeken en krijgen van een baan via sociale media beantwoorden.

Nu wil het ook dat Jacco 10 exemplaren van zijn laatste boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ weggeeft. Ja! Voor gratis!

Wil je zo’n boekje winnen? Deel in de reacties op ikki.nl jouw gouden tip als het om solliciteren op online netwerken als LinkedIn gaat (vergeet niet in te loggen). Succes!

“Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden. En daarmee is het uitermate geschikt om gevonden te worden, een nieuwe baan te zoeken of opdrachten voor je bedrijf binnen te halen. Tijd om er actief gebruik van te maken en de mogelijkheden volledig te benutten.”

Twee actieve ikki-leden zijn as we speak aan het lezen en recenseren. Hun bevindingen volgen dus later!

Gastblogger

Onder deze gastblogaccount schrijven auteurs die geen blogger zijn van Recruiting Roundtable over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Heb jij een blog die je wilt delen, of wil je graag blogger worden, stuur dan een tweet (@jaccov) of mail naar Jacco Valkenburg.

Gastblogger has 51 posts and counting. See all posts by Gastblogger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.