Bijzondere werkplekken: Heldergroen Studio Drostesilo

Op een doordeweekse ochtend is de begane grond van de Drostesilo leeg….Om 9 uur zakken grote tafels langzaam met computers en al naar beneden. Een frisse nieuwe werkdag kan beginnen! Aan het einde van de dag verdwijnen de werkplekken weer in het plafond. De ruimte is klaar voor ander gebruik: een lezing, een diner, een party, een promotie van een nieuw product, een tentoonstelling of een avondje yogales…..

Vandaag weer een bijzondere werkplek; Heldergroen Studio Drostesilo te Haarlem

Op dit blog een serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie! In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: Cornbread Works, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.