Bijzondere werkplekken: Microsoft Nederland

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom vind je op dit blog een serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie!

Vandaag weer een bijzondere werkplek; Microsoft Nederland te Schiphol

Het kantoor op Schiphol is ontworpen door Sevil Peach en Veldhoen + Co. Microsoft wilde in de ruimte interactie en collaboratie onder de team leden aanmoedigen. Dit hebben ze in het ontwerp van het kantoor laten terugkomen; zo zijn er geen vaste workstations of kantoren voor senior medewerkers. Zithoeken zorgen ervoor dat medewerkers bij elkaar komen zitten om samen te werken.

[vimeo]http://vimeo.com/40207180[/vimeo]

In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: Matthijs Borghgraef, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.