Bijzondere werkplekken: Microsoft Nederland

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom vind je op dit blog een serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie!

Vandaag weer een bijzondere werkplek; Microsoft Nederland te Schiphol

Het kantoor op Schiphol is ontworpen door Sevil Peach en Veldhoen + Co. Microsoft wilde in de ruimte interactie en collaboratie onder de team leden aanmoedigen. Dit hebben ze in het ontwerp van het kantoor laten terugkomen; zo zijn er geen vaste workstations of kantoren voor senior medewerkers. Zithoeken zorgen ervoor dat medewerkers bij elkaar komen zitten om samen te werken.

[vimeo]http://vimeo.com/40207180[/vimeo]

In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: Matthijs Borghgraef, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.