Bijzondere werkplekken: ING Groep / ING House

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom gaan we dit jaar beginnen met een nieuwe serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie!

Hiervoor werk ik samen met het in Amsterdam gevestigde WOVOX.com. Deze website laat werkplekken zien zoals ze werkelijk zijn door middel van foto’s, video’s, recensies – en een nieuwe vorm van vacatures. Het team achter WOVOX wil potentiële klanten, partners en werkzoekenden een authentieke indruk geven van de bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn. Want iedereen verdient het fluitend naar z’n droombaan te gaan Het is vanzelfsprekend haast een vrij en open platform en zowel bedrijven als particulieren kunnen hun werkplek delen.

Ik start de serie met de werkplek waar ik zelf heb gewerkt en in alle opzichten heel bijzonder is met een eigen verhaal; ING House

In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: Xennan, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.