Bijzondere werkplekken: ING Groep / ING House

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom gaan we dit jaar beginnen met een nieuwe serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie!

Hiervoor werk ik samen met het in Amsterdam gevestigde WOVOX.com. Deze website laat werkplekken zien zoals ze werkelijk zijn door middel van foto’s, video’s, recensies – en een nieuwe vorm van vacatures. Het team achter WOVOX wil potentiële klanten, partners en werkzoekenden een authentieke indruk geven van de bedrijven waarin ze geïnteresseerd zijn. Want iedereen verdient het fluitend naar z’n droombaan te gaan Het is vanzelfsprekend haast een vrij en open platform en zowel bedrijven als particulieren kunnen hun werkplek delen.

Ik start de serie met de werkplek waar ik zelf heb gewerkt en in alle opzichten heel bijzonder is met een eigen verhaal; ING House

In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: Xennan, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.