Bijzondere werkplekken: Desque / Klokgebouw

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom vind je op dit blog een serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie!

Vandaag de derde bijzondere werkplek; Desque / Klokgebouw

In samenwerking met WOVOX.com. Klik hier voor meer foto’s en video’s.

Foto’s: M+R Interior Architecture, onder een Creative Commons-licentie.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 620 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Bijzondere werkplekken: Desque / Klokgebouw

  • 22/02/2012 om 09:22
    Permalink

    Leuke serie, deze bijzondere werkplekken! Denk dat het zeker een inspiratie kan zijn voor veel bedrijven. Deze is in ieder geval mijn favoriet. Hyves vond ik trouwens een beetje gewoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.