Recruit-O-Graphic: een creatieve vacaturetekst!

Naar aanleiding van de populaire serie creatieve CVs 2.0 werd ik getipt door Bram Spiessens dat er ook vacatureteksten bestaan die er orgineel eruit zien. Ik heb nog niet eerder een vacature in infographic formaat gezien dus ik vermoed dat Kite Consultants een primeur heeft hier! Ze noemen het zelf […]

Naar aanleiding van de populaire serie creatieve CVs 2.0 werd ik getipt door Bram Spiessens dat er ook vacatureteksten bestaan die er orgineel eruit zien. Ik heb nog niet eerder een vacature in infographic formaat gezien dus ik vermoed dat Kite Consultants een primeur heeft hier! Ze noemen het zelf een Recruit-o-graphic:

Ken jij nog meer creatieve of originele vacatureomschrijvingen? Laat dan een reactie hieronder achter. Ik ben benieuwd!

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens bestseller auteur van meerdere boeken over solliciteren en recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *