Voorbeeld van een mooi en creatief CV (30.0)

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals dit fraai opgemaakte exemplaar van Christiano Pires, een 32-jarige freelance designer uit Brazilië:

Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Voorbeeld van een mooi en creatief CV (30.0)

 • 15/09/2011 om 12:44
  Permalink

  Prachtige vormgeving! Daar kan ik niet aan tippen. Toch blijft het CV statisch. Leuk alternatief vind ik een PREZI benutten om jezelf te presenteren.

  Aanvullend dan uiteraard want een PREZI doorlopen kost wat tijd. Tegelijk kun je tijd besparen door meer info te verstrekken over gemeten drijfveren, competenties en persoonlijkheid (bijvoorbeeld). Als je durft tenminste.

  Ik wel!

  http://prezi.com/jhflfujnppqj/patrick-van-der-heiden-cv/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.