Voorbeeld van een mooi en creatief CV (30.0)

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals dit fraai opgemaakte exemplaar van Christiano Pires, een 32-jarige freelance designer uit Brazilië:

Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 617 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Voorbeeld van een mooi en creatief CV (30.0)

 • 15/09/2011 om 12:44
  Permalink

  Prachtige vormgeving! Daar kan ik niet aan tippen. Toch blijft het CV statisch. Leuk alternatief vind ik een PREZI benutten om jezelf te presenteren.

  Aanvullend dan uiteraard want een PREZI doorlopen kost wat tijd. Tegelijk kun je tijd besparen door meer info te verstrekken over gemeten drijfveren, competenties en persoonlijkheid (bijvoorbeeld). Als je durft tenminste.

  Ik wel!

  http://prezi.com/jhflfujnppqj/patrick-van-der-heiden-cv/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.