WorkT – De Grootste Twitter Vacaturebank van Nederland

workT.nl is een nieuw initiatief van mySocialNetwork. workT toont op één overzichtelijke plek alle vacatures die werkgevers via Twitter versturen. workT is hiermee de grootste aanbieder van Twitter vacatures in Nederland en biedt een online platform waar werkzoekenden en werkgevers met elkaar in contact kunnen komen.

Een van de problemen waar werkzoekenden tegen aanlopen is het grote aanbod aan vacature sites. Op dit moment moet men zich op tal van sites inschrijven, profielen maken, CV’s uploaden, inschrijven op email nieuwsbrieven en bedrijven via Twitter volgen aangezien met name via Twitter de nieuwste vacatures verspreid worden.

Op workT worden vacatures en relevant nieuws over de arbeidsmarkt verzameld van een groot aantal bedrijven in Nederland en België. Bij de start van workT op 12 november 2010 verzamelt de site al berichten van meer dan 200 aanbieders van vacatures via Twitter, plaatst ze in categorieën en maakt de vacatures via een heldere en eenvoudige interface beschikbaar voor bezoekers. Hierdoor is het zeer eenvoudig om relevante vacatures te vinden, er op te reageren of door te sturen naar vrienden.

Voor werkgevers is workT hét online platform om eenvoudig met werkzoekenden in contact te komen en zelf zonder enige inspanning vacatures aan te bieden. De tarieven voor adverteren op workT zijn ongekend in de Nederlandse recruiting markt. Zo zijn er zelfs een aantal gratis mogelijkheden om te adverteren. Men kan tweets met vacatures of nieuws op laten nemen op de site en zonder kosten artikelen, video’s en evenementen aanleveren voor publicatie op workT. Daarnaast is er een ruim aanbod aan betaalde advertentiemogelijkheden om het bedrijf extra onder de aandacht te brengen.

Bron: Persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.