Recruitment video: Evolution of Recruiting

Vanaf deze week zal ik regelmatig interessante of bijzondere recruitment video’s en presentaties plaatsen op dit blog. Ik zal hier weinig tekst/uitleg bij geven omdat ik ervan uit ga dat beelden meer zeggen dan 1000 woorden… Suggesties zijn zoals altijd zeer welkom.

Ik trap af met een video die werd gepresenteerd tijdens de opening van de Social Recruiting Summit, gehouden op het Googleplex op 15 Juni 2009. De video is gemaakt door Brendan Shields (ere.net) en Susan Burns (talentsynchronicity.com)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IanW2_AUaBA]

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Recruitment video: Evolution of Recruiting

  • 10/08/2009 om 16:46
    Permalink

    What’s the next step? Open borders & changing laws? 100.000 graduate ICT people in China are ready to conquer the world! Relocation Recruitment will be the next step. The complete world as a market.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.