NationaleVacaturebank is vernieuwd

Als je bekend bent met NationaleVacaturebank dan zul je ongetwijfeld zien dat er nogal wat zaken zijn vernieuwd. Allereerst heeft de website een nieuw design en logo gekregen. Maar ook onder de motorkap is er veel veranderd. Zo is het plaatsen van een CV en het zoeken naar vacatures vereenvoudigd en door de verbeterde zoekfunctionaliteiten vind je slim, snel en succesvol relevante vacatures [bron NationaleVacaturebank]:

Nog makkelijker vacatures zoeken

Beter zoekresultaat
Voorheen werden de vacatures in het zoekresultaat gesorteerd op datum, vanaf nu gebeurt dat op relevantie. De voor jou meest relevante vacatures zie je dus als eerste.

Zoeken op plaatsnaam
Voorheen kon je uitsluitend vacatures zoeken op postcode, vanaf nu kan je ook heel makkelijk op plaatsnaam zoeken.

Vacatures opslaan
Vanaf nu kan je vacatures ook opslaan of delen via Social Media.

Afstand in kilometers
Bij elke vacature wordt nu ook direct de afstand ten opzichte van jouw woonplaats getoond.

Nog makkelijker CV plaatsen en solliciteren

Originele CV blijft behouden
Je CV wordt niet meer omgezet naar het NationaleVacaturebank formaat. Werkgevers kunnen daarom vanaf nu je Word CV downloaden op de manier waarop jij deze hebt opgemaakt.

CV plaatsen gaat veel sneller
Doordat er veel minder verplichte invulvelden zijn kan je veel sneller je CV plaatsen. Ook kun je je LinkedIn profiel importeren.

Solliciteren gaat veel sneller
Bij het sollicitatieproces zijn het aantal vragen gereduceerd. Hierdoor kan je veel sneller solliciteren.

Daarnaast zijn er nog veel meer kleine en grote verbeteringen/vernieuwingen op de site doorgevoerd. Wat vind jij van het nieuwe design? Is het nog gebruiksvriendelijker geworden?

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.