Een creatieve personal branding presentatie in Powerpoint (29.0)

Ik plaats met enige regelmaat interessante en creatieve CV’s op dit blog. Vaak zijn dit creatieve uitingen van web designers die er hun visitekaartje mee afgeven. Maar er zijn ook steeds meer andere voorbeelden van programmeurs en consultants en marketeers. Een curriculum vitae in powerpoint formaat zie ik zelden maar deze versie van Laurence Bret Stern, Marketing Director EMEA bij LinkedIn, vind ik zeer geslaagd.

[slideshare id=5298101&doc=meetlb-visualresume-20100922-100927112633-phpapp02]

Het is fraai ook om dit aan je LinkedIn profiel toe te voegen hoewel zij op dit moment een andere presentatie toont op haar profiel. Deze serie van creatieve CV’s en bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie CV’s en profielen.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.