Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 621 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

2 thoughts on “Creatief Curriculum Vitae ontwerp 9.0

 • 11/07/2011 om 18:03
  Permalink

  Ding ziet er in eerste opzicht best leuk uit. Maar het zogenaamde logo is verschrikkelijk!

  Als je beter gaat kijken: 1 vd belangrijkste dingen van een cover is goed beeld. Potloden met gummetje neigt toch meer naar illustrator dan naar tekstschrijver.
  Heel leuk gedacht professioneel te ogen met het kader rechtsnderin, maar een adressticker zit zelden op de cover. Die zit op de seal of banderol. Je vergist je met de barcode?

  De blurptekstjes zijn wel weer goed, maar dat mag ook wel als je je aanbiedt als editor…

 • 16/07/2011 om 18:34
  Permalink

  @rijk

  In de VS is/was het heel gebruikelijk om in je High School en collegtijd potlood & gum te gebruiken. Heb ik ook gedaan. Een soort standaard-attribuut eigenlijk. Pennen heb ik tijdens mijn High-Schooltijd niet eens gezien op school. Dus heel gek is het niet voor een (Amerikaanse) tekstschrijver.
  Zelf zou ik liever tekst componeren op een toetsenbord, maar ik ben dan ook eerder praktisch dan romantisch 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.