Creatief Curriculum Vitae ontwerp 9.0

De meeste CVs zijn standaard en saai. Toch zijn er velen die er creatieve en fraaie exemplaren ervan weten te maken. Zoals het CV van Eugene Isaac, een copywriter uit de USA:

Klik op de afbeelding om deze te vergoten. Deze serie van creatieve CV’s of bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie “CV’s en profielen“.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

2 gedachten over “Creatief Curriculum Vitae ontwerp 9.0

 • 11/07/2011 om 18:03
  Permalink

  Ding ziet er in eerste opzicht best leuk uit. Maar het zogenaamde logo is verschrikkelijk!

  Als je beter gaat kijken: 1 vd belangrijkste dingen van een cover is goed beeld. Potloden met gummetje neigt toch meer naar illustrator dan naar tekstschrijver.
  Heel leuk gedacht professioneel te ogen met het kader rechtsnderin, maar een adressticker zit zelden op de cover. Die zit op de seal of banderol. Je vergist je met de barcode?

  De blurptekstjes zijn wel weer goed, maar dat mag ook wel als je je aanbiedt als editor…

 • 16/07/2011 om 18:34
  Permalink

  @rijk

  In de VS is/was het heel gebruikelijk om in je High School en collegtijd potlood & gum te gebruiken. Heb ik ook gedaan. Een soort standaard-attribuut eigenlijk. Pennen heb ik tijdens mijn High-Schooltijd niet eens gezien op school. Dus heel gek is het niet voor een (Amerikaanse) tekstschrijver.
  Zelf zou ik liever tekst componeren op een toetsenbord, maar ik ben dan ook eerder praktisch dan romantisch 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.