Creatieve vacature advertentie: Pilots Wanted (5)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland.

Ditmaal een slimme advertentie van GoAir, een indiaanse luchtvaartmaatschappij, dat op zoek is naar piloten. De advertentie is zo opgezet dat de boodschap alleen simpel te lezen is door de doelgroep. De boodschap is ‘Pilots Wanted’. De korte eenvoudige boodschap plus de opvallende achtergrondkleur, waar deze luchtvaartmaatschappij bekend om staat, maakt dit een effectieve advertentie.

GoAir: Pilots Wanted

Oproep: ik wil ook graag aandacht besteden aan nieuwe Nederlandse recruitment campagnes of guerrilla acties dus suggesties of sneak previews zijn zeer welkom!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.