Creatieve vacature advertentie: Pilots Wanted (5)

Wereldwijd zijn veel fraaie en creatieve recruitment advertenties te vinden. Ter inspiratie zal ik wekelijks een voorbeeld plaatsen op Recruiting Roundtable blog. De nadruk zal hier liggen op, nieuwe en oude, print advertenties of recruitment guerrilla acties in het buitenland.

Ditmaal een slimme advertentie van GoAir, een indiaanse luchtvaartmaatschappij, dat op zoek is naar piloten. De advertentie is zo opgezet dat de boodschap alleen simpel te lezen is door de doelgroep. De boodschap is ‘Pilots Wanted’. De korte eenvoudige boodschap plus de opvallende achtergrondkleur, waar deze luchtvaartmaatschappij bekend om staat, maakt dit een effectieve advertentie.

GoAir: Pilots Wanted

Oproep: ik wil ook graag aandacht besteden aan nieuwe Nederlandse recruitment campagnes of guerrilla acties dus suggesties of sneak previews zijn zeer welkom!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.