Handig! Bruto-netto berekening op je mobiel

Raet lanceert een app voor iPhone en iPad in Apple’s App store. Deze Raet Netto app voor bruto/netto berekening is nu gratis verkrijgbaar. Daarnaast biedt Raet een web app op de mobile portal m.raet.nl. Deze portal ondersteunt meerdere platforms, zoals iOS, Android en Windows Mobile 7. Hiermee breidt Raet haar dienstverlening op mobiele devices uit.  Het volledige portfolio Raet Online is al langer beschikbaar op tablets, zoals de iPad.

“Raet voorspelt dat veel managers en medewerkers van de klanten van Raet in de verdere uitrol van e-HRM meer en meer gebruik gaan maken van smartphones en tablets, onafhankelijk van tijdstip en locatie. De enorme vraag naar tablets, zoals nu de iPad 2 getuigt daarvan. Met name het gemak van een eenvoudig device dat je altijd direct toegang geeft tot de applicaties van Raet wordt door managers en medewerkers van de klanten van Raet zeer gewaardeerd”, vertelt Cees van den Heijkant, CEO van Raet.

“Met het volledige webbased SaaS-portfolio Raet Online zijn we klaar voor deze ontwikkeling. Wij springen gelijktijdig in op zowel de enorme groei in e-HRM, waarbij onze klanten massaal hun papierstroom omzetten in digitaal werken, als ook op de grote stijging van het gebruik van smartphone en tablets. Wij denken dat medewerkers, in het bijzonder voor e-HRM, zakelijke en privé devices ook meer en meer door elkaar heen gaan gebruiken.”

Raet op smartphone en tablet

Met de nieuwe Raet Netto app in Apple’s App Store kunnen salarissen gemakkelijk en snel op iPhone of iPad van bruto naar netto (en omgekeerd) worden berekend. Ook zijn de vacatures en het laatste nieuws van Raet te lezen. Wie geen iPhone heeft, kan met de smartphone gebruik maken van de web app op de mobile portal van Raet m.raet.nl.

In de komende maanden zullen er meerdere apps volgen die het een medewerker en manager mogelijk maken om zaken als verlof, declaraties, de salarisstrook etc. vanaf smartphone en tablet te kunnen uitvoeren en inzien. Deze app’s zullen zowel in de diverse App–stores, alsook via Raet Mobile beschikbaar worden gesteld. “Raet kan door de ontwikkeling van haar portfolio op basis van Software as a Service (SAAS)-software nu heel gemakkelijk en snel de stap maken naar deze mobiele platforms, dit in tegenstelling tot de traditionele client/server aanbieders. Hierdoor kunnen onze klanten zonder beheerslast in de IT-afdeling e-HRM in de breedte uitrollen”, zegt Cees van den Heijkant.

R U ready 4 e-HRM?

De hedendaagse manager en medewerker wil meer grip op de eigen tijdsindeling en ontwikkeling. Door het digitaliseren van HR-processen, zoals online verlof aanvragen, wijzigingen in het personeelsdossier doorgeven of invloed uitoefenen op werving en selectie-trajecten, geeft Raet ze die controle. Ze willen anytime, anyplace, anywhere de benodigde HR-informatie bij de hand hebben, zo toont ook nieuw onderzoek dat Heliview in opdracht van Raet heeft uitgevoerd. Daarmee is HR niet langer alleen een zaak van de papieren formulieren van de HR-afdeling en de desktop op de zaak. Medewerkers en managers met ieder denkbare (mobile) device kunnen op het werk, thuis en onderweg HR-zaken inzien en afhandelen.

Bron: persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.