Atos Origin integreert Facebook en LinkedIn in CV-convertor

Atos Origin maakt solliciteren nog gemakkelijker met de introductie van de CV-convertor. Met deze innovatieve online tool kunnen IT-professionals snel en efficiënt een nieuw CV samenstellen. De CV-convertor maakt het mogelijk om op basis van social media – zoals LinkedIn en Facebook – eigen gegevens te verzamelen zodat kandidaten in een handomdraai in een PDF-bestand van hun CV kunnen opstellen. Sollicitanten die een loopbaan bij de IT-dienstverlener overwegen, krijgen via de carrièresite van Atos Origin – www.werkenbijatosorigin.nl – toegang tot deze nuttige tool.

Met de CV Converter maak je een CV aan met gegevens die je eerder hebt ingevuld op jouw sociale netwerk profiel(en) waarvan je hebt aangegeven met anderen te delen. Informatie zoals voornaam, achternaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer, mailadres etc. wordt met jouw toestemming automatisch in de CV Converter overgenomen.
Atos Origin wil het kandidaten zo gemakkelijk mogelijk wil maken om naar een functie bij het IT-bedrijf te solliciteren. Naast de lancering van de CV-convertor is het inschrijfformulier vereenvoudigd, zodat kandidaten minder tijd kwijt zijn met hun sollicitatie. Daarnaast blijft het uiteraard mogelijk via de reguliere carrièresite van Atos Origin te solliciteren of te reageren op een vacature.

Met de lancering van de CV-convertor willen wij kandidaten maximaal faciliteren tijdens hun sollicitatie. In aanvulling op reguliere wervingskanalen proberen we daarnaast de mogelijkheden van social media optimaal te benutten. De CV-convertor is hiervan een goed voorbeeld. Het is voor het eerst dat verschillende social media worden geïntegreerd in één krachtige online tool die het mogelijk maakt snel en eenvoudig een cv samen te stellen”, vertelt Peter Kersten, Vice President Human Resources van Atos Origin Nederland. “We verwachten dat veel kandidaten deze mogelijkheid benutten om hun visitekaartje af te geven. Een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met enthousiaste en gedreven professionals die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende werkomgeving met veel carrièrekansen.

Bron: Persbericht

 

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.