Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment via Hyves

Met 9 miljoen gebruikers en een bereik van 80% van alle Nederlanders onder de 35 jaar is Hyves een online wervingskanaal dat veel kansen biedt. Als bron voor nieuwe medewerkers is Hyves dan ook belangrijk maar te vaak onbenut. Wat zijn de mogelijkheden voor uw organisatie? En hoe maakt u optimaal gebruik hiervan?

Social Media inzetten gaat een stap verder dan een interactieve recruitmentsite waarop gereageerd kan worden. Social media (zoals weblogs, forums en sociale netwerken) bieden namelijk gebruikers de mogelijkheid om online conversaties te voeren met elkaar. Dit vereist soms een andere aanpak en inrichting van het bedrijfsproces voor bedrijven of organisaties.

De Hyve Carriere is een betaald bedrijfsprofiel dat op maat gemaakt kan worden in de huisstijl van het bedrijf, zonder reclame van andere organisaties erop. Het is een Hyves groep, of community, bedoeld om meer informatie over werken bij het bedrijf te geven en vacatures te tonen. Handig is dat bestaande Hyves groepen hier naar toe gemigreerd kunnen worden. Organisaties krijgen tevens veel banner-advertentie mogelijkheden die enkel getoond kunnen worden binnen de doelgroep(en) die je zelf gedefinieerd hebt.

Voorbeeld van Hyves Carriere: Deloitte
Voorbeeld van Hyves Carriere: Deloitte

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.