Een creatieve personal branding presentatie in Powerpoint (29.0)

Ik plaats met enige regelmaat interessante en creatieve CV’s op dit blog. Vaak zijn dit creatieve uitingen van web designers die er hun visitekaartje mee afgeven. Maar er zijn ook steeds meer andere voorbeelden van programmeurs en consultants en marketeers. Een curriculum vitae in powerpoint formaat zie ik zelden maar […]

Ik plaats met enige regelmaat interessante en creatieve CV’s op dit blog. Vaak zijn dit creatieve uitingen van web designers die er hun visitekaartje mee afgeven. Maar er zijn ook steeds meer andere voorbeelden van programmeurs en consultants en marketeers. Een curriculum vitae in powerpoint formaat zie ik zelden maar deze versie van Laurence Bret Stern, Marketing Director EMEA bij LinkedIn, vind ik zeer geslaagd.


Het is fraai ook om dit aan je LinkedIn profiel toe te voegen hoewel zij op dit moment een andere presentatie toont op haar profiel. Deze serie van creatieve CV’s en bijzondere online profielen is terug te vinden onder de blog categorie CV’s en profielen.

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *