Gratis whitepaper: LinkedIn recruitment producten

Een aantal artikelen op Recruiting Roundtable Nederland zijn herschreven en gebundeld in whitepapers. Het eerste whitepaper behandelt de verschillende LinkedIn recruitment producten, genoemd LinkedIn Talent Advantage, en dient tevens als actuele aanvulling op het boek ‘Recruitment via LinkedIn‘ dat in 2008 is verschenen.

Hier kun je de gratis Whitepaper – LinkedIn recruitment producten downloaden of doorbladeren:

Over Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *