Verkiezing Recruiter van het Jaar 2010

Na twee jaar houdt Recruiters United weer een Verkiezing Recruiter van het Jaar. Ooit is deze verkiezing begonnen in 2003 en dit is inmiddels de vijfde editie. De Award heeft tot doel de verdere ontwikkeling en professionalisering van het vakgebied en brengt de best practices bijeen.

De jury zal bij de beoordeling van de cases letten op:

  • effectiviteit (zijn de vacatures binnen de gestelde termijnen en binnen het gestelde budget vervuld?)
  • efficiency (cost per hire; verhouding tussen middelen en resultaat, passen de gekozen middelen bij de vraag en de doelgroep)
  • innovativiteit, originaliteit en creativiteit
  • je eigen rol en bijdrage (professionaliteit, resultaatgerichtheid, creëren van draagvlak)
  • bijdrage aan de positionering en het werkgeversimago van de organisatie.

De Recruiter van het jaar Award 2010 zal worden uitgereikt tijdens het Recruiters United jaarcongres op 2 juni in Diemen. Tijdens dit congres zullen de genomineerden een tafelsessie begeleiden waarin ze hun case voor het voetlicht brengen.

Vanaf heden tot woensdag 21 april 2010 kun je meedoen door je casebeschrijving in te leveren. Daarna zal de deskundige jury de cases beoordelen en een aantal deelnemers nomineren. Naast het juryoordeel zal Recruiters United een poll openen waarop men een voorkeursstem kan uitbrengen.

Ben jij de meest succesvolle, innovatieve of creatieve recruiter? Doe dan mee met de Recruiter van het jaar verkiezing. Ken je iemand die volgens jou in aanmerking komt? Klik dan hier.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.