Nieuwe recruitmentsite: World of Pon

Pon Holding heeft een nieuwe, global recruitmentsite gelanceerd die grafisch gezien erg fraai en interactief is: World of Pon (jobsatpon.com). Het is de wereld van Pon. Een internationale wereld, met ruim 13.000 mensen die werken in de showrooms, werkplaatsen en kantoren van meer dan 80 bedrijven. Je kunt hier de werkplek kiezen waar jij je het meest thuis voelt, en ontdekken of je straks aan de slag kunt in de wereld van Pon.

World of Pon kantoor:

WorldOfPON office

World of Pon showroom:WorldOfPON showroom

World of Pon werkplaats:

WorldofPON werkplaats

Disclaimer: ik ben als extern adviseur betrokken geweest bij de pitch, het tot stand komen van het EVP, en heb input gegeven aan deze global recruitmentsite van Pon.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.