Beste recruitment site: Kiesjewerkgever.nl (volgens Dutch Interactive Awards)

De Dutch Interactive Awards wordt een jaarlijks terugkerende uitreiking aan en voor de crème de la crème van de Nederlandse Interactive branche. In totaal werden gisteren 10 awards uitgereikt op het gebied van communicatie, e-commerce, marketing en publishing. Het grote verschil met andere awards is dat bij de Dutch Interactive Awards het om alle soorten websites gaat, en vooral gelet wordt op aspecten die bij een succesvol internetproject aan bod komen: strategie, design en bouw.

De awards werden gisteren gekozen door verschillende onafhankelijke jury’s van experts. De winnaar van de beste recruitment site is geworden:

  • Kiesjewerkgever.nl

in opdracht van: Test & Match , uitgevoerd door: Case-Builders

“De korte communicatielijnen en enorme creativiteit maakte de samenwerking met CASE Builders tot een waar succes. CASE Builders heeft met haar kennis en technische applicaties op een erg goede wijze invulling gegeven aan ons concept. Dit gecombineerd met het design van Rox Media stemt ons zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat: Een vernieuwend en innovatief product voor de recruitmentmarkt.” Bram van der Graaf, Kiesjewerkgever.nl

De overige nominees waren:

  • ING Werken

in opdracht van: ING , uitgevoerd door: Mirabeau

“Het nieuwe ontwerp is een belangrijke eerste stap richting meer en betere zichtbaarheid van ING op de arbeidsmarkt. Het is het resultaat van een goede samenwerking tussen Mirabeau en ING, waarbij we erg blij zijn met het mooie en verfrissende design waar Mirabeau voor gezorgd heeft.” Gusta Timmermans (manager Recruitment en Arbeidscommunicatie)

  • Luchtverkeersleiding Nederland

in opdracht van: Luchtverkeersleiding Nederland, uitgevoerd door: Iprofs

“Iprofs heeft voor LVNL een nieuwe recruitment site gebouwd in Hippo. De klant is zeer tevreden over de professionaliteit, het eindresultaat en de samenwerking. Ook de SCRUM aanpak is zeer goed bevallen.” Renske Stol, Werving specialist Recruitment and Initial training LVNL


Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.