Monsterboard breidt wervingsmogelijkheden via social media uit met Jobs Tab van BeKnown

Monster Worldwide lanceert vandaag een speciale banenpagina op Known, de professionele netwerkapplicatie op Facebook. Bedrijven kunnen via deze nieuwe toepassing, genaamd Jobs Tab, eenvoudig hun vacatures onder de aandacht brengen van 800 miljoen Facebook gebruikers. Monsterboard speelt zo in op de vraag van werkgevers die zoeken naar nieuwe mogelijkheden om personeel te werven en hun werkgeversmerk te versterken. Monster is in Nederland bekend als Monsterboard.nl.

De Jobs Tab is wereldwijd beschikbaar en zorgt voor een grote toename van het bereik van geplaatste vacatures van bedrijven met een profiel op BeKnown. De Jobs Tab zorgt ervoor dat vacatures automatisch worden doorgeplaatst naar de Facebook-pagina van het bedrijf, waar alle ‘fans’ en geïnteresseerden de informatie kunnen zien. Bovendien biedt BeKnown meer wervingsmogelijkheden, doordat informatie over het werkgeversmerk geplaatst kan worden op de Jobs Tab. Bedrijven kunnen kosteloos een BeKnown-profiel aanmaken en van de Jobs Tab gebruikmaken.

 

Bedrijven met een BeKnown-profielpagina kunnen met de Jobs Tab:

  • vacatures onder de aandacht brengen van Facebook-gebruikers;
  • vacatures op Monsterboard direct doorplaatsen naar BeKnown;
  • hun werkgeversmerk versterken op Facebook;
  • potentiële kandidaten in contact brengen met eigen werknemers om zo vacatureaanbevelingen te stimuleren; en
  • geïnteresseerden toevoegen aan een toekomstige talentenpool.

In tegenstelling tot andere professionele netwerksites brengt Monster geen kosten in rekening om vacatures op Facebook te plaatsen. Als een werkgever een gratis bedrijfsprofiel heeft op BeKnown, kan hij de Jobs Tab eenvoudig integreren op zijn Facebook-hoofdpagina. Op die manier breiden werkgevers automatisch hun wervingsactiviteiten op social media uit en bereiken zo een breder netwerk van professionals.

“Veel bedrijven op Facebook hebben al een fanbase van mensen die hun merk ‘liken’ en die hun merk via Facebook volgen. Die mensen moet je niet alleen als fan beschouwen. Het zijn stuk voor stuk ook professionals en misschien wel de juiste kandidaat voor een baan”, zegt Tom Chevalier, Global Product Manager voor Monster Worldwide. “HR professionals, recruiters en ondernemers kunnen veel baat hebben bij deze manier van interactie met de doelgroep, omdat alle vacatures van hun bedrijf beter beschikbaar zijn via de Beknown Jobs Tab.”

“De Jobs Tab is een flinke uitbreiding van het BeKnown bedrijfsprofiel en een manier voor bedrijven om hun werkgeversmerk te versterken, hun Facebook ‘likes’ in te zetten voor vacatures en hun eigen ‘talenten pool’ op te bouwen”, aldus Chevalier. “Werkgevers kunnen nu via hun Facebook-hoofdpagina miljoenen mensen bereiken die al in hun bedrijf geïnteresseerd zijn en carrièremogelijkheden onder de aandacht brengen bij potentiële kandidaten.”

De BeKnown professionele netwerkapplicatie is in juni gelanceerd en is beschikbaar in 19 talen in 36 landen. Het is ook gratis toegankelijk via mobiele applicaties op Android en iPhone-toestellen. Bezoek http://go.beknown.com voor meer informatie over BeKnown.

Bron: persbericht

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.