Creatieve arbeidsmarktcampagne: Wat neem jij mee? (24)

AKD is nieuwsgierig naar mensen en hun bagage. Wat houdt je bezig? En wat motiveert je precies? Naar de doelen die je stelt. Wat je wilt bereiken in het leven. En hoe je dat denkt te gaan doen. Kortom: AKS is benieuwd naar wie je bent.

PersoneelZaak ontwikkelde de nieuwe arbeidsmarktcampagne voor AKD onder het thema ‘Wat neem jij mee?‘. AKD is een van de grotere advocaten-  en notarissenkantoren met vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.

Het kantoor werft met name starters en staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Dit gegeven vormde de conceptuele insteek voor de campagne. Het concept wordt in de markt gezet met advertenties, webvertising en verschillende acties en evenementen door het jaar heen. Alle middelen verwijzen naar de site www.watneemjijmee.nl. Hier vind je de kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters en meer.

AKD: Wat neem jij mee?

Nederland, Januari 2010

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.