Creatieve arbeidsmarktcampagne (24)

AKD is nieuwsgierig naar mensen en hun bagage. Wat houdt je bezig? En wat motiveert je precies? Naar de doelen die je stelt. Wat je wilt bereiken in het leven. En hoe je dat denkt te gaan doen. Kortom: AKS is benieuwd naar wie je bent.

PersoneelZaak ontwikkelde de nieuwe arbeidsmarktcampagne voor AKD onder het thema ‘Wat neem jij mee?‘. AKD is een van de grotere advocaten-  en notarissenkantoren met vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Brussel.

Het kantoor werft met name starters en staat bekend om haar persoonlijke aanpak. Dit gegeven vormde de conceptuele insteek voor de campagne. Het concept wordt in de markt gezet met advertenties, webvertising en verschillende acties en evenementen door het jaar heen. Alle middelen verwijzen naar de site www.watneemjijmee.nl. Hier vind je de kennismakingsactiviteiten, een overzicht van de vacatures voor studenten en starters en meer.

Wat neem jij mee?


Klik 2x op de afbeelding om deze te vergroten

Nederland, Januari 2010

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.