Bijzondere werkplekken: Google Tel Aviv

Transparantie is overal, behalve als het gaat om werkplekken. Omdat mensen veel tijd doorbrengen op het werk is het belangrijk een mooie werkplek te vinden. En dan wil je ook de werkervaring proeven. Helaas leveren corporate websites en recruitmentsites deze informatie niet. Daarom vind je op dit blog een serie van artikelen over bijzondere werkplekken in Nederland en daarbuiten. Laat je inspireren door deze serie van werkplekken!

Vandaag wellicht een van de meest bijzondere werkplekken; Google Tel Aviv

Elke verdieping is ontworpen met een ander aspect van de lokale identiteit in het achterhoofd, ter illustratie van de diversiteit van Israël als land en volk. Elk van de thema’s werd geselecteerd door een lokale groep van Googlers, die ook hielpen bij de uitwerken van de gekozen ideeën.

Voor de lunch kunnen de Googlers kiezen uit drie geweldige restaurants (niet-koosjer, koosjer zuivel en koosjer vlees) elk ontworpen met een eigen stijl en thema.

Natuurlijk speelde duurzaamheid een belangrijke rol bij de ontwikkeling van het nieuwe Google Tel Aviv kantoor en is het project momenteel in afwachting van LEED ‘Platinum’ certificering, de eerste in zijn categorie in Israël.

Foto’s: Itay Sikolski Bron: officesnapshots.com

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Eén gedachte over “Bijzondere werkplekken: Google Tel Aviv

  • 18/03/2013 om 12:34
    Permalink

    Google creeërt altijd onwijs mooie en ontspannende werkomgevingen. Ik denk dat dergelijke kantoren inspirerend zijn voor andere bedrijven.
    Want als hier je creativiteit niet door ontstaat, dan weet ik het ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.