123Mobile event stelt de mobiele kandidaat beleving centraal

123mobile logoOp vrijdag 13 december 2013 vindt voor het tweede jaar op rij 123mobile, het vak evenement over mobile in recruitment, plaats. Thema is dit jaar ‘Mobile First’. Er zullen diverse innovatieve mobile recruitment cases worden gepresenteerd, maar er komen ook sprekers aan bod uit andere vakgebieden die mobiel succesvol onderdeel hebben gemaakt van hun strategie. Daarnaast wordt tijdens 123mobile de winnaar bekend gemaakt van de jaarlijkse Mobile Recruitment Award. Primeur op 123mobile in 2013 is de presentatie van een geheel nieuw onderzoek over de ‘mobile candidate journey’ waarin actuele trends worden geanalyseerd over mobiele kanalen en devices van werkzoekenden in Nederland.

Het belang van mobile in recruitment werd onlangs nog eens onderstreept toen Google onlangs aankondigde websites zonder responsive mobile web design lager te gaan ranken in de organische zoekresultaten vanaf smartphones en tablets. Inmiddels komt een-derde van de in totaal 3 miljard maandelijkse zoekopdrachten bij vacature gigant Indeed al vanaf de mobiel. Deze ontwikkeling zal zich de komende jaren verder doorzetten. Op 123mobile analyseren we niet alleen trends, maar bieden we recruiters duidelijke voorbeelden hoe men hiermee aan de slag kan in recruitment.

Brechtje de Leij is in 2013 dagvoorzitter van 123mobile. Zij is momenteel binnen Sanoma verantwoordelijk voor mobiele innovatie en heeft een sterke achtergrond in (mobile) marketing en recruitment. Zo was zij in het verleden verantwoordelijk voor de succesvolle introductie van social referral oplossing RecruitR. Brechtje behoort tot de top van social influencers in Nederland.

Het programma van 123mobile wordt in September bekend gemaakt en zal meteen de start zijn voor de kaartverkoop. Inschrijving en nominaties voor de Mobile Recruitment Award 2013 starten medio oktober. Voor actueel nieuws over mobile in recruitment, kaartverkoop, het programma of de Mobile Recuitment Award, blijf op de hoogte via www.123mobile.nl

Over 123mobile

Het vak evenement over mobile in recruitment werd voor het eerst georganiseerd in 2012. Doel van het evenement is om de inzet van mobile onder recruiters in Nederland te versterken door te inspireren en te informeren. Initiatiefnemers zijn Cammio, Concepts2Go, Cureka!, Intelligence Groep, Maddle, People Sourcing Crew, Recruit2 en USG Professionals. Adfo Groep is media partner van 123mobile.

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitmentarchitect en één van Nederlands bekendste auteur en trainer op dit gebied. Met 25 jaar ervaring in werving, heeft hij een scherp inzicht in de industrie verworven. Hij schreef 7 vakboeken waaronder ‘Recruitment 4.0‘ in 2023. Hij is ook een fervent gebruiker van AI en ChatGPT.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.