Vakevent: De Wereld Werft Door

De inschrijving is gestart van de tweede editie van De Wereld Werft Door op 9 december 2010. Tot en met 8 november profiteer je van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Daarnaast geldt een maximum aantal deelnemers per workshop, dus wees er op tijd bij!

Uiteenlopende workshops en interactieve presentaties

Ook dit jaar is er weer een breed en afwisselend programma samengesteld. Van werven via Google en Hyves tot multimediaal en regionaal werven. Van vraaggestuurde webcaminterviews tot het werven van jong talent. In kleine sessies wordt samen met de deelnemers concreet geleerd over en gewerkt aan uiteenlopende onderwerpen. Voor iedere workshop/interactieve presentatie geldt een maximaal aantal plekken, dus wees er op tijd bij.

Ronde
Workshop/interactieve presentatie 1 2 3
Heb ik een wervingsprobleem of wervingskans? x x x
Back to the future: vraaggerichte webcaminterviews x x x
Werven via Google x x x
Werf multimediaal en regionaal! x x x
Werven met Hyves x x x
Waar vind je jong talent en hoe bereik je ze? x x x
Werven met de iPhone & iPad x x x
Inspirerend segmenteren x x
Denk mee met de Werf&-redactie x

Meer hierover lees je bij het programma-overzicht met de workshops en interactieve presentaties.

Twee verschillende talkshows bij DWWD

Naasdt de workshops en interactieve presentaties vinden er in ronde twee en drie een tweetal talkshows plaats. De werkgevers TNT, PGGM, Stichting Carmelcollege, ASR en het Expertise Centrum Arbeidsmarktcommunicatie van De Rijksoverheid zijn te gast bij presentatrice Anouschka Laheij. In de eerste talkshow staat Time to change; wervingsaanpak op de schop centraal. In de tweede talkshow vertellen werkgevers over hun uitdagingen voor 2011. Lees meer over de DWWD-talkshows.

Het programma

12.00 – 13.00 uur     Ontvangst met inlooplunch
13.00 – 14.15 uur     Ronde 1 Workshop/interactieve presentatie
14.15 – 14.45 uur     Pauze
14.45 – 16.00 uur     Ronde 2
16.00 – 16.30 uur     Pauze
16.30 – 17.45 uur     Ronde 3
17.45 – 20.30 uur     Netwerkborrel & dinerbuffet

Ik zal de workshop ‘Werven met de iPhone en iPad’ geven waarin, met behulp van iPads (je gaat zelf aan de gang), naar de (on)mogelijkheden en kansen van de iPhone en iPad voor recruitment anno 2011 word gekeken. Kom dus naar de tweede editie van DWWD en schrijf je nu in!

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 603 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.