Solliciteren via LinkedIn profiel in Hireserve iCams beschikbaar

Deze zomer introduceerde LinkedIn de “Apply with LinkedIn”-button, een knop waarmee je als kandidaat eenvoudig kan solliciteren met je LinkedIn profiel.

Hireserve bied nu ook volledige integratie van de LinkedIn sollicitatie-knop. De button kan worden toegevoegd aan de vacature als extra optie naast solliciteren met het sollicitatieformulier. Kandidaten hoeven alleen hun LinkedIn gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om te solliciteren met hun LinkedIn profiel. Gemakkelijker kan bijna niet. iCams maakt een iCams-profiel voor de kandidaat aan. Heeft de kandidaat al eerder gesolliciteerd, dan vult iCams de gegevens aan. Daarnaast maakt iCams van de LinkedIn profielgegevens een mooi opgemaakt CV in PDF-formaat dat zo naar de manager doorgestuurd kan worden.

Bron: Hireserve

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is een recruitment expert en een van Nederlands bekendste auteur en blogger op dit gebied. Hij schreef 5 vakboeken waaronder het eerste Nederlandstalige boek over (Recruitment via) LinkedIn en recent ‘Recruitment 3.0‘. Via Recruit2 helpt hij organisaties – zoals Knab, TomTom, KPN, Canon e.a. – succesvol bij het verbeteren of uit handen nemen van hun personeelswerving, van strategie tot realisatie. Hij is ook docent bij Recruiter University, Inholland Academy opleiding HRM en CRKBO geregistreerd.

Jacco Valkenburg has 602 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.