Solliciteren via LinkedIn profiel in Hireserve iCams beschikbaar

Deze zomer introduceerde LinkedIn de “Apply with LinkedIn”-button, een knop waarmee je als kandidaat eenvoudig kan solliciteren met je LinkedIn profiel.

Hireserve bied nu ook volledige integratie van de LinkedIn sollicitatie-knop. De button kan worden toegevoegd aan de vacature als extra optie naast solliciteren met het sollicitatieformulier. Kandidaten hoeven alleen hun LinkedIn gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren om te solliciteren met hun LinkedIn profiel. Gemakkelijker kan bijna niet. iCams maakt een iCams-profiel voor de kandidaat aan. Heeft de kandidaat al eerder gesolliciteerd, dan vult iCams de gegevens aan. Daarnaast maakt iCams van de LinkedIn profielgegevens een mooi opgemaakt CV in PDF-formaat dat zo naar de manager doorgestuurd kan worden.

Bron: Hireserve

Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en Recruiting Roundtable, een onafhankelijk recruitment expert, trainer, en tevens auteur van meerdere boeken over recruitment (30.000 exemplaren verkocht). Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Jacco Valkenburg has 616 posts and counting. See all posts by Jacco Valkenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.